logg inn
Meny

KONTORTYPER

Ofte skilles det mellom åpne og lukkede kontorløsninger - altså å sitte ute i et åpent kontorlandskap eller inne på et cellekontor. Men i virkeligheten har man litt flere valgmuligheter enn det. For oss er det viktig at den kontorløsningen du velger både gir deg mulighet til konsentrasjon alene, men også samhandling med andre. Vi ønsker å legge til rette for at du kan passe inn uansett kontor behov, samtidig skal det værte så fleksibelt at du kan vokse uten å måtte flytte. 
FREE SEATING

Free seating

Kontorer tilpasset til deg

VI har flexible kontorløsninger som passer de som bare skal være litt på kontoret, de som skal være der hver dag og for dere som skal dele kontorer med dine medarbeidere.
CELLEKONTOR

Cellekontor

Kontorer tilpasset til deg

VI har flexible kontorløsninger som passer de som bare skal være litt på kontoret, de som skal være der hver dag og for dere som skal dele kontorer med dine medarbeidere.
BOX

Box

Kontorer tilpasset til deg

VI har flexible kontorløsninger som passer de som bare skal være litt på kontoret, de som skal være der hver dag og for dere som skal dele kontorer med dine medarbeidere.
+
Utvid med flex
KONTORHUSET FLEX

Flex

Kontorer tilpasset til deg

Vi har flexible kontorløsninger som passer de som bare skal være litt på kontoret, de som skal være der hver dag og for dere som skal dele kontorer med dine medarbeidere.
Side Image

FREE SEATING

Du kan velge selv hvor eksponert du skal være

Hos oss i Kontorhuset vet vi at free seating ikke passer alle. Ved hvert kontorfellesskap passer vi på å tilby ulike størrelser på de åpne kontorlandskapene. Noen steder er det bare plass til 4 stykker ved samme område, mens andre steder kan det sitte opp til 15 stk. På den måten vil man da kunne velge hvor utsatt for bråk og forstyrrelser man skal være. I tillegg har man alltid en mulighet til å benytte seg av møterom og stillerom
Side Image

CELLEKONTOR

Ulike former for cellekontor

Flere synes at det å sitte alene på cellekontor kan bli litt kjedelig. Man vil gjerne ha noen å samarbeide og utveksle erfaringer med. Samtidig er ikke alle konsentrert nok til å sitte ved et åpent kontorlandskap, hvor det kan skje forstyrrelser. Dermed passer vi i Kontorhuset på at ved hvert lokale vi bygger har vi ulike utforminger av cellekontor.
Side Image

Flere behov

Vi tilbyr cellekontor til en person alene, men også to og tre personer sammen. Om dere er flere fra samme firma har dere mulighet til å kunne dele kontor, men med hver deres pult. På denne måten får man tilfredsstilt behov for å kunne trekke seg tilbake, men samtidig også ha noen å diskutere med.
Dette passer for meg!
Side Image

BOX

Kontorhuset Box er for større bedrifter som skal jobbe tett sammen og krever et "eget" område hvor dere kan uforstyrret lukke dere inne og samhandle kun med dine egne kollegaer. En kostnads effektiv løsning for små og mellomstore bedrifter, ta kontakt for å se om dette kan være noe for dere. Konorhuset Box er ferdig møbelert, fri bruk av møterom, store fellesarealer med sosiale soner og fortsatt kun 3 måneders oppsigelse.
Dette er noe for oss!
Side Image

FLEX

Hva handler det om?

Kontorhuset Flex handler om at du som bedrift leier et skreddersydd mindre eksklusivt areal enn tradisjonelt i et av våre kontorbygg. Til det supplerer du etter ditt behov leie av cellekontorer og free seating i kontorbyggets eget ”Kontorhuset”, og andre kontorhus-destinasjoner. Dere bestemmer selv hvor mange inngangskort dere vil leie til Kontorhusets lokaler.
les mer her
Side Image

Hva kan jeg få ut av en Flex avtale?

Ved leie av egne arealer i Holtefjell Eiendom, tror vi på en areal effektiv løsning. Med areal effektiv løsning tror vi det mer fornuftig å leie et mindre areal enn man ofte beregner i forhold til vekst, har man behov for mer areal kan dette utvides inn i Kontorhuset sine arealer og dermed skape en flekibel løsning for selskapet og de ansattte i forhold til pendling og en kontormiljø i nærheten av der de ansatte bor. Man får i tillegg anledning til å profilere seg på Kontorhuset sin hjemmeside, intranett, delta på arrangementer og event, bygge relasjoner og gode forbindelser for seg selv og selskapet sitt. I tillegg har man som leietaker av Kontorhuset Flex full tilgang til hele byggets fellesarealer som trening/aktivitet, møte, kurs, konferanse og bespisning og sosialt. Ta kontakt for en prat om hva Kontorhuset Flex kan bety for din bedrift inn i fremtiden.
Top Image

Hva er alltid inkludert

Leieprisene omfatter følgende:

 • 24/7 tilgang med eget nøkkelkort.
 • Komplett kontor med nye og moderne møbler.
 • Høyhastighets bredbånd. (100-100)
 • Fri bruk av møterom.
 • Lån av utstyr for videokonferanse eller telefonmøte.
 • Kjøkken i hver etasje.
 • Rengjøring av ditt kontor og fellesarealer.
 • Garderobe med dusj.
 • Vaktmestertjenester.
 • Fri benyttelse av stillerom.
 • Deltakelse på ulike arrangementer i regi av Kontorhuset


Tillvalgsmuligheter

 • Kopi, scan og print.
 • Kaffe og andre varme drikker.
 • Lagerrom/boder i kjeller.
 • Parkering i kjeller eller gårdsrom.