logg inn
Meny

Kontakt oss

Våre kontorer for utleie ligger i Nedre Storgate 37 i Drammen, Sankt Hallvards vei 3 på Kjellstad i Lier og sommeren 2020 åpner også Kontorhuset Asker ved Hagaløkkveien 13. Administrasjonen er lokalisert i Dansrudveien 75 i Drammen, i samme lokaler som HoltefjellGruppen holder til.
Om du har spørsmål, eller om vi kan hjelpe deg med noe, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Telefon: 941 26 000
Epost: visning@kontor-huset.no
Besøk: Dansrudveien 75, 3036, Drammen
Post: Dansrudveien 75, 3036, Drammen

Kontaktpersoner

Hakon Lærum
Andre Tinjar Nordseth
Top Image

OM OSS

Kontorhuset driver utleie av cellekontorer med tilhørende fasiliteter. I dag har vi lokaler både på Bragernes og Strømsø i Drammen, mens Kontorhuset Kjellstad og Asker er under bygging. I Drammen har vi nesten 90 topp moderne kontorer, og 60 plasser i åpne landskap med ulike kontorløsninger som passer de fleste.
Side Image

Vår historie

Høsten 2014 kjøpte vi Nedre Storgate 37 for å utvikle og etablere konseptet Kontorhuset i Drammen. I februar 2015 var lokalene klare for våre første leietakere. Ca. 1,5 år senere var lokalene fulle, og vi kjøpte Kontorhuset Strømsø i Byhaven på Strømsø torg. Nesten samtidig som dette lokalet åpnet kjøpte vi også Kontorhuset Asker, sentralt ved togstasjonen. I januar 2018 ble de første spadetakene tatt på tomten til næringsbygget hvor Kontorhuset Kjellstad i Lier skal åpne 1. April 2019.
Side Image

ADMINISTRASJONEN

Kontorhuset er et selskap i HoltefjellGruppen. Administrasjon er lokalisert i Dansrudveien 75 i Drammen, i samme lokaler som resten av administrasjonen til HoltefjellGruppen.

Vår ambisjon er å etablere Kontorhuset i flere byer i Norge. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål, eller om du ønsker å drøfte mulighetene for etablering av Kontorhuset nær deg.