logg inn
Meny

Leietakere

I Drammen, Lier og Asker har vi ca 400 kontorplasser, det blir det et spennende miljø av.
En stor fordel er alle de spennende selskapene og menneskene du vil møte å bygge relasjoner med. Vi mennesker utviker oss best i samtale med andre mennesker, en verdi som for veldig mange har en stor betydning i hverdagen.
Side Image

KONTORHUSET ASKER

Side Image

KONTORHUSET BRAGERNES

Side Image

VÅR HISTORIE

Høsten 2014 kjøpte Holtefjell Eiendom Nedre Storgate 37 for å utvikle og etablere konseptet Kontorhuset. I februar 2015 var lokalene klare for våre første leietakere. Ca. 1,5 år senere var lokalene fulle, og vi kjøpte Kontorhuset Strømsø i Byhaven på Strømsø torg. Nesten samtidig som dette lokalet åpnet kjøpte vi også Hagaløkkveien 13 som da skulle bli Kontorhuset Asker, rett ved siden av Asker stasjon (åpner juni 2020). I mellomtiden etablerte vi Kontorhuset Kjellstad 1. Mai 2019, her utviklet vi Kontorhuset Box, store teamkontorer for bedrifter opp til 20 ansatte. Større bedrifter ønsker også flere kontorer fordelt på de ulike kontorhusene, det er også nå mulig. Dette er bare starten på vårt konsept Plug and work , følg oss gjerne på sosiale medier for oppdatering.
Plug and work
Top Image

ADMINISTRASJONEN

Kontorhuset er et selskap i HoltefjellGruppen. Administrasjon er lokalisert i Dansrudveien 75 i Drammen, i samme lokaler som resten av administrasjonen til HoltefjellGruppen.

Vår ambisjon er å etablere Kontorhuset i flere byer i Norge. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål, eller om du ønsker å drøfte mulighetene for etablering av Kontorhuset nær deg.
Ta kontakt!