logg inn
Meny

Fordeler

I Drammen har vi 150 kontorplasser.

Kontorhuset driver utleie av cellekontorer med tilhørende fasiliteter. I dag har vi lokaler både på Bragernes og Strømsø i Drammen, mens Kontorhuset Kjellstad og Asker er under bygging og vil åpne i 2019. Vi har topp moderne kontorer, og mange ulike plasser i åpne landskap med ulike kontorløsninger som passer de fleste.
Side Image

FORDELSPROGRAM FOR ALLE LEIETAKERE

Vårt fordelsprogram skal komme alle leietakere til gode!
Som leietaker hos oss, kan du nyte godt av vårt fordelsprogram og få tilgang til mange spennende tilbud og gunstige rabatter avtaler. Vi jobber stadig med å få inn flere gode avtaler og øke bredden i våre tilbud. I den forbindelse vil vi mer enn gjerne ha innspill fra deg om flere områder vi burde prøve å få til en god avtale på. 

Side Image

HVEM DU VIL DELE KONTOR MED

En stor fordel er alle de spennende selskapene og menneskene du vil møte å bygge relasjoner med. Vi mennesker utviker oss best i samtale med andre mennesker, en verdi som for veldig mange har en stor betydning i hverdagen.
Se leietagere her
Side Image

VÅR HISTORIE

Høsten 2014 kjøpte vi Nedre Storgate 37 for å utvikle og etablere konseptet Kontorhuset i Drammen. I februar 2015 var lokalene klare for våre første leietakere. Ca. 1,5 år senere var lokalene fulle, og vi kjøpte Kontorhuset Strømsø i Byhaven på Strømsø torg. Nesten samtidig som dette lokalet åpnet kjøpte vi også Kontorhuset Asker, sentralt ved togstasjonen. Dette er bare starten på vårt konsept Plug and work , følg oss gjerne på sosiale medier for oppdatering.
Plug and work
Top Image

ADMINISTRASJONEN

Kontorhuset er et selskap i HoltefjellGruppen. Administrasjon er lokalisert i Dansrudveien 75 i Drammen, i samme lokaler som resten av administrasjonen til HoltefjellGruppen.

Vår ambisjon er å etablere Kontorhuset i flere byer i Norge. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål, eller om du ønsker å drøfte mulighetene for etablering av Kontorhuset nær deg.
Ta kontakt!