logg inn
Meny

KONTORHUSET STRØMSØ

08.10.2017 Pia Vangsnes Torgersen
I midten av november er vi klare på Strømsø med nye Kontorhuset. Dette er et prosjekt vi har jobbet lenge med, og dermed noe vi gleder oss veldig til. Men du lurer kanskje på hvordan det nye kontorfellesskapet blir? Og hvordan vi ligger an i prosessen?
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
KONTORHUSET STRØMSØ
4G-arealet hos nye Kontorhuset Strømsø

Helt nytt kontorfellesskap

I disse stunder jobber vi med å ferdigstille de siste detaljene. Vi er opptatt av å skape et kontorfellesskap som skaper en god atmosfære, og som legger til rette for kreativitet, utvikling og samhold. I tillegg er vi opptatt av interaksjonen som skal skapes mellom Kontorhuset på Strømsø og Bragernes.

 

Det blir bygd 52 cellekontorer, hvor det enten er singelkontorer eller dobbeltkontorer. I tillegg skapes det åpne landskap med plass til 50 stk., som vi kaller free seating. Det blir bygd topp moderne møterom i ulike størrelser. Alle leietakerne kan booke møterommene enkelt på Kontorhusets egne intranett. Man slipper da å dra ut til alle aktørene, slik man ville gjort om man hadde hatt et hjemmekontor. Nå kan du invitere alle hit til oss, og holde møter i profesjonelle omgivelser med alt utstyr du måtte trenge.

 

Vi er opptatt av det sosiale på jobb, og har derfor skapt flere sosiale soner. På Kontorhuset Bragernes brukes disse både til å ha morgenkaffe og felles lunsjer. Vi diskuterer ting på tvers av bransjer, og utveksler ideer og muligheter. Dette er soner hvor vi som kolleger skal kunne hjelpe hverandre og skape et godt samhold. I tillegg har vi flere kjøkken, hvor du både kan oppbevare og lage mat.

 

På Kontorhuset Strømsø har vi laget et unikt rom – vi kaller det 4G-arealet. Dette er bygget for at 4 generasjoner skal kunne møtes, bygge relasjoner og bli inspirert.  Rommet består av en spektakulær høyde under glasstaket. Dette er en stor sosial sone, hvor det både kan holdes arrangementer og man kan bruke det i det daglige. Dette er i sentrum av lokalet, og vil binde alle de ulike bedriftene sammen.

 

Vi legger til rette for dine behov

På Kontorhuset Bragernes har vi hatt en løpegruppe som møtes en dag i uken. Vi vil legge til rette for slik sosial aktivitet. Vi har derfor topp moderne garderober, hvor du kan benytte deg av alt du måtte trenge før du starter din arbeidsdag. Eller kanskje du liker å sykle til jobb? Da kan du ta deg en velfortjent dusj før du møter dine kolleger til morgenkaffe og drøfting av ulike dagsaktuelle temaer.  

 

Tenker grønt

Både togstasjonen og bussterminalen er bare 2 minutters gange fra Kontorhuset Strømsø. Drammens knutepunkt med tanke på kollektivtrafikk er rett utenfor vinduet. Når nye Kontorhuset Asker blir etablert, vil det bare være 300 meter gange mellom de ulike lokalene, med en liten togtur på bare 11 minutter. Vi tenker grønt, og ser viktigheten med en god tilknytning til kollektivtrafikken. Dette gjør hverdagen din enklere, enten det er snakk om pendleavstand eller avstand til dine samarbeidspartnere.

 

Vi tilbyr en fleksibilitet som er tilpasset fremtiden. Næringslivet er i stor utvikling, og vi prøver å legge til rette for akkurat dette. Om man som bedrift sitter med et kjempestort lokale, vil det mest sannsynlig bli brukt mindre med årene som kommer. Dagens teknologi gjør at arbeidsdagen vår blir enklere – vi kan jobbe hvor som helst, så lenge vi har internett og pc. Vi lar dine ansatte få bli en del av et fellesskap, hvor de fortsatt kan ha tilknytning til kolleger, slik at de kan utvikle seg. Men samtidig gir vi alle våre leietakere fleksibiliteten de trenger. Det er akkurat dette vi kaller plug and work.

 

Kontorhuset Strømsø har fortsatt noen kontorplasser ledig. Om du er nysgjerrig, enten som privatperson eller bedrift, og vil høre mer om vårt konsept -  ta kontakt med Hakon Lærum for en uforpliktende samtale. Du kan nå han på hakon@kontor-huset.no eller 941 26 000.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG