Møterom A -550x70.jpg

Vårt konsept

menuBg

  Vårt konsept

  Kontorhuset driver utleie av cellekontorer og plasser i åpent landskap med tilhørende fasiliteter i et profesjonelt kontorfellesskap. Vi har lokaler på Bragernes  og Strømsø torg i Drammen sentrum. Neste lokasjon er Asker, hvor vi tar over et lokale på 1500 kvm med under 100 meter gangavstand fra togstasjonen.

   

  Vi kaller dette Plug and work – som betyr at du får ditt nøkkelkort og passord ved ankomst, kobler deg på det trådløse nettet og starter å jobbe. Vi organiserer alt med tanke på møbler på kontoret, sosiale soner og tilstelninger, kjøkken, kopi/print og vask av lokalene. All din tid skal gå til jobb, og ikke små praktiske unødvendigheter i hverdagen, det tar vi oss av. Vi ser viktigheten av relasjoner, utvikling og muligheter, og derfor skal alt ligge til rette for akkurat det.

   

  Som leietaker i Kontorhuset får du tilgang på møterom, stillerom, videokonferanser, minikjøkken, kaffeautomat, kopi og print, toalettfasiliteter, garderobe og dusj. Ved noen av lokasjonen får du også leid din egen parkeringsplass, og eventuelt også en bod. Bodene er fra 4 til 38 kvm for diverse lagring i kjelleren.

   

  På Kontorhuset kan du ta en kopp kaffe med dine nye ”kolleger” for å dele tanker, ideer og utfordringer. Kanskje du får en advokat på den ene siden av deg, og en ingeniør på den andre siden? Mulighetene er mange.

   

  Tanken er at det skal skapes større verdier for deg ved å være en del av Kontorhuset.

  Møterom A -550x70.jpg