Lunsj B - 550x720.jpg

Om oss

menuBg

  Om oss

  Kontorhuset driver utleie av cellekontorer med tilhørende fasiliteter, i et profesjonelt kontorfellesskap på Bragernes (37 kontorer) og på Strømsø torg (52 kontorer) i Drammen Sentrum. Vi har totalt nesten 90 topp moderne kontorer og 60 plasser i åpne landskap med ulike møbleringsløsninger som passer de fleste. Til sammen huser vi ca. 180 mennesker i ulike bransjer fordelt på Bragernes og Strømsø. Vi kaller dette Plug and work.

   

  Les mer om våre kontorløsninger her!


  Høsten 2014 kjøpte vi Nedre Storgate 37 for å utvikle konseptet Kontorhuset i Drammen. I februar 2015 var lokalene klare for våre første leietakere. Sommeren 2016 var huset fult, og vi kjøpte Kontorhuset Strømsø i Byhaven på Strømsø torg høsten 2016. Dette vil åpne i midten av november 2017. September 2017 tok vi det neste steget og kjøpte Kontorhuset Asker, sentralt ved togstasjonen. Vi ser nå frem til å ta fatt på dette prosjektet, og gleder oss til det åpner i løpet av 2018. 

   

  Kontorhuset er et selskap i HoltefjellGruppen, administrasjon er lokalisert i Dansrudveien 75 i Drammen, i samme lokaler som resten av administrasjonen til HoltefjellGruppen.

   

  Vår ambisjon er å etablere Kontorhuset i flere byer i Norge. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål, eller om du ønsker å drøfte mulighetene for etablering av Kontorhuset nær deg.  

   

  Lunsj B - 550x720.jpg